Shoppa damkläder med min mor i Helsingborg

Shoppa damkläder med min mor i Helsingborg

Hej på er alla fina följare

I eftermiddag ska jag ta med min mor och titta på damkläder i Helsingborg. Det finns en butik som har ett ganska stort utbud av olika damkläder för både olika storlekar och olika stilar. Man vill ju kanske kunna klä sig moget utan att det behöver vara tantigt och letar man dessutom kläder i lite större storlekar så är det inte alltid så lätt att hitta snygga och bekväma kläder man trivs i. Jag har lovat att följa med som smakråd, för även om jag själv kanske inte handlar damkläder i en dambutik än så kan jag gärna följa med som stilcoach.

Helsingborg är en väldigt mysig liten stad så jag tycker att har man inte varit här så borde man komma och besöka. Kanske inte en grå och blåsig vinterdag, för när det blåser så blåser det extra mycket här om jag ska vara ärlig. Men en fin försommardag när det grönskar och uteserveringarna är öppna, då är det verkligen mysigt. Mitt på sommaren när det är som varmast kanske man inte heller vill gå omkring i stan oavsett vilken stad för då vill man kanske heller ligga vid stranden. Men vår och tidig sommar eller sensommar och tidig vår, då är alla städerna som finast tycker jag. Vid jul kan det också vara väldigt fint dock för då är ju all julbelysning och julskyltning uppe.

?Jag gillar att åka på stadsweekends men jag har gjort misstaget att göra det mitt i högsommaren och det gör jag nog inte om. Jag ser i alla fall fram emot eftermiddagens shoppingtur, jag hoppas vi hittar något hon gillar. Nu får jag önska er en riktigt fin dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.