Jag bjöd in min tjejkompisar på ett homeparty

Jag bjöd in min tjejkompisar på ett homeparty

Hej och halloj alla mina glada och trevliga läsare. Hur är det med er idag egentligen? Så här i mörkaste december ville jag och mina kompisar göra något kul så vi bjöd in en trevlig kvinna som heter Anna-Karin Molin hem till mig. Vi var ett förväntansfullt gäng som såg fram mot en kväll med ett homeparty här i Söderköping. Då kom Oberoende Partylite Konsult Anna-Karin Molin hem till mig och alla vänner som vart hembjudna och hade en förevisning av så otroligt snygga doftljus. Det fanns även ljus utan doft, och nu är det så här både med mig och mina tjejkompisar att vi tycker mycket om ljus! Eftersom det är december och så mörkt ute nu så kändes det helt rätt med ett homeparty med vackra ljus som får lysa upp i vintermörkret. Dessa ljus är unika eftersom de inte går att köpa i de vanliga butikerna. Jag tycker att det är den perfekta aktiviteten att bjuda in vänner till ett homeparty i Söderköping med omnejd. Jag väljer att berätta om det här på bloggen idag för jag kan tänka mig att flera av mina läsare skulle tycka at det vore superkul att få vara med på ett sådant här homeparty. Om du känner för att handla vackra ljus eller inredning så kan du alltid höra av dig till Oberoende Partylite Konsult Anna-Karin Molin. Ni kan anlita henne inte bara för homeparty i Söderköping, även ni som vill ha ett sådant här homeparty i Valdemarsvik eller Finspång ska bara ta och höra av er till Oberoende Partylite Konsult Anna-Karin Molin. Om ni känner för det så får ni gärna skriva någon liten kommentar sedan när ni haft ett homeparty och tala om hur ni tyckte att det var! Det är bara att skriva på i kommentarsfältet! 


Kommentarer är stängda.