Vaxning i Norrköping

Vaxning i Norrköping

God dagens alla härliga följare som jag har på denna blogg. Hur mår ni idag? Jag mår bra och jag vet att ni älskar min shopping-tips men idag blir det en annan slags inlägg för jag kommer i det här inlägget att ge er en rekommendation på en salong som vänder sig till dig som vill få gjort en vaxning i Norrköping med omnejd, och det är en salong som du kan läsa mer om här, men jag ska givetvis berätta att namnet på denna skönhetssalong är Aktiv Paus. 

Jag har vänt mig till det här företaget för jag har rätt kraftig och mörk behåring på underarmarna och som kvinna är detta inte särskilt trevligt, därför bestämde jag att det var bra att gå till Aktiv Paus då de ju hjälper till inom vaxning i Norrköping och det är här i denna stad som jag bor. Jag är nöjd med resultatet och det var en skonsam form av vaxning, en så kallad sockervaxning, något som tydligen har funnits rätt så länge men fallit lite i skymundan men nu finns denna metod tillgänglig igen och den är verkligen effektiv. Hos Aktiv Paus i Norrköping finns det många olika behandlingar inom skönhet och hälsa, massage fick jag veta är något som de erbjuder och även kosmetisk tatuering och plasma pen med mera. Nu får vi se hur länge resultatet av denna vaxning håller i sig men jag kommer när det böjar bli dags att återigen vända mig till denna salong, och det tycker jag att ni som har in intresse utav vaxning i Norrköping också ska göra. 


Kommentarer är stängda.