En second hand som har extra allt

En second hand som har extra allt

God dagens, god dagens och välkomna till den här bloggen där jag delar med mig av mina bästa shoppingtips. Jag har övergått till att handla allt mer i second hand dels för att det är så himla roligt med saker som kan komma åter i bruk, och så tänker jag på vårt klimat. Den här slit och slängmentaliteten påverkar klimatet och om alla gör något litet för vårt klimat så kan det göra skillnad. Det finns en helt underbar Åmål loppis som heter Vassvikens Gammalt & Nytt. Det här är en Åmål loppis som är mer än en loppis för oss i Åmål. I och med att denna loppis både har en fysisk butik och är mobil så kan ni som är intresserade av att handla på loppis handla av Vassvikens Gammalt & Nytt oavsett om ni befinner er i Säffle, Ed, Bengtsfors, Vänersborg, Mellerud eller Karlstad eller här i Åmål, ni får hålla lite koll på bara när denna loppis kommer till er stad. Vassvikens Gammalt och Nytt har en butik som ligger strax utanför Åmål. Om ni bara visste så många fynd jag har gjort i butiken! Nu ska min dotter flytta hemifrån och även hon har fått upp ögonen för denna underbara och fantastiska Åmål loppis och hon ska inreda sin lägenhet enbart med second hand. Det vore så kul om ni som har varit där skriver några ord i kommentarsfältet och talar om vad ni har köpt för grejer och vad ni tyckte om denna loppis i Åmål. Det kommer uppskattas både av mig och säkert av alla trogna och lojala läsare som jag har på bloggen. Hur som helst är det ju fredag idag så nu önskar jag er alla en fin helg! 


Kommentarer är stängda.