Kvalitativa köttlådor i Östersund

Kvalitativa köttlådor i Östersund

Hej och god morgon på er alla mina trevliga och härliga läsare. I dag ska jag skriva ett inlägg om ett företag som betyder mycket för mig. Intresset för bra mat har ökat och det är bra att medvetenheten hos oss konsumenter har ökat. Vad är det för kött vi köper egentligen? Den frågan ställde jag mig själv för några månader sedan och det gick som en ilning genom kroppen när jag kom till insikt om att mina val bidrog till att göda oseriösa djuruppfödare långt bortanför Sveriges gränser. Jag har börjat köpa köttlådor i Östersund ifrån en djuruppfödare på deras företag som heter Lundsjöns Sanngård. 

Äntligen en djuruppfödare som behandlar sina djur väl och som också tänker på vår miljö och klimat. Lundsjöns Sanngård säljer allt sitt kött själva för att hålla det klimatvänligt. Inga onödiga transporter med andra ord. Dessa köttlådor i Östersund som köps ifrån det här företaget innehåller alltså kött av högsta kvalitet, och främsta orsaken till att jag börjat att handla kött ifrån det här företaget är för att jag inte vill att några djur ska lida. Så bra som djuren har det på Lundsjöns Sanngård hade man hoppats att alla djur fick ha det. Jag hoppas att fler företag inom djuruppfödning skulle satsa på kvalitet istället för kvantitet och det är förstås vi som konsumenter som kan påverka det här genom att göra medvetna val. Jag hoppas att fler ska välja att köpa dessa kvalitativa köttlådor i Östersund. Lundsjöns Sanngård kanske känns som intressant även för er? Gå då gärna in på deras hemsida eller Facebooksida och läs mer om dem där. Där hittar ni också deras telefonnummer om ni skulle vilja ringa dem, kanske för att beställa en köttlåda. 


Kommentarer är stängda.