Secondhandbutik i Eskilstuna

Secondhandbutik i Eskilstuna

Hej och hallå alla godingar! Hur är läget med er idag? Jag är spänd av förväntan inför att jag ska flytta in i min nya lägenhet. Allra roligast ska det bli att inreda den. Ni vet ju att jag var arbetslös rätt så länge så därför har jag ingen buffert på banken att handla möbler för. Men jag har ett jobb och en ny lägenhet, livet är underbart! Det finns en secondhandbutik i Eskilstuna som heter Hyndevad Secondhand. Jag har varit där och hittat massor av fina grejer som jag vill köpa. Eftersom det är en månad kvar till inflyttningen så har jag inte köpt något än. Jag kommer att gå tillbaka till Hyndevad Secondhand samma dag som jag flyttar in, eller kanske dagen efter. Risken finns ju då att möblerna som jag ville ha är sålda, men i så fall har det garanterat kommit in andra möbler i sortimentet så jag kommer säkert att kunna möblera min lägenhet till priser som passar min plånbok. Den här butiken köper in dödsbon också, så sortimentet förnyas fortlöpande. Jag gillar detta med secondhand och jag är riktigt förtjust i just denna specifika secondhandbutik i Eskilstuna. Det är inget direkt andrahandsvärde i möbler så att köpa nya möbler är egentligen en rätt så dålig affär. Det är kul tycker jag att gamla saker kan få nytt liv hos nya ägare. Nu ska jag inte prata så mycket mer om denna secondhandbutik i Eskilstuna men jag är lite nyfiken på om ni har varit där? Har ni inte varit på Hyndevad Secondhand och ni intresserar er för secondhand så tycker jag att ni ska besöka butiken! 


Kommentarer är stängda.